Foto’s project Greif

Greif

Het is alweer even geleden, maar de komende periode zullen er weer een aantal nieuwe projecten aan de website worden toegevoegd. Te beginnen met project Greif. Voor een nieuw kantoor in Amstelveen heeft Verbeek & Rinzema de levering en montage van de scheidingswanden en systeemplafonds verzorgd. De inrichting bestaat uit een combinatie van Metal Stud wanden en Slimline volglas wanden. Opvallend zijn hier ook de ronde hoeken die zijn toegepast in de Metal Stud wanden. De glaswanden zijn afgewerkt met zwarte profielen en doorkozijnen met daarin ook zwarte aluminium kaderdeuren. Deze lijn is ook doorgetrokken in de Metal Stud wanden d.m.v. het aanbrengen van zwarten plinten.

Voor mee foto's van dit project verwijs ik u graag door naar de projectpagina van Greif. Foto's van andere projecten vindt u in ons fotoboek of in ons project overzicht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze scheidingswanden? Neem gerust contact op. U kunt ons bellen op 085-489 26 00. Wij voorzien u graag van advies.

Volglas scheidingswand en metal stud wanden