VCA gecertificeerd

Verbeek & Rinzema hecht veel waarde aan de kwaliteit en de service die we verlenen. Kwaliteit in de producten die we leveren, maar ook kwaliteit en veiligheid op het gebied van de levering en montage. Mede daarom beschikken al onze monteurs over VCA certificaten.

VCA is de afkorting voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. VCA is specifiek bedoeld om risico’s op de werkvloer te verminderen, veiliger te werken en daarmee het aantal ongevallen te verminderen. Door het volgen van een cursus wordt iedereen op de hoogte gebracht van alle veiligheidsvoorschriften en de beste methodes wat betreft risicobeheersing op de werkvloer. Deze kennis wordt vervolgens getoetst aan de hand van een schriftelijk examen. Na het succesvol afleggen van dit examen ontvangt men het VCA certificaat.

Op 17 juli heeft een grote groep van onze monteurs en onze projectleiders opnieuw het examen afgelegd. Zo zullen onze medewerkers ook de komende 10 jaar weer in het bezit zijn van een VCA certificering.