Full Service Partner

Verbeek & Rinzema hecht veel waarde aan de kernwaarden kwaliteit en uitstekende service. Kwaliteit heeft uiteraard betrekking op de materialen en producten waarmee gewerkt wordt, maar ook alles daaromheen. Het inrichten van een werkruimte of een nieuw modern kantoor is meer dan het plaatsen van scheidingswanden en een systeemplafond. Het gehele proces loopt via een idee en het opstellen van een plan, het maken van een ontwerp, het kiezen van de juiste systemen en materialen, de levering en montage, tot de uiteindelijke oplevering van de werkruimte. Bij Verbeek & Rinzema zijn we daarom een Full Service Partner voor u. Samen denken we mee met wat u nodig heeft en hoe we uw idee het beste kunnen realiseren. Inmiddels hebben we 30 jaar ervaring en daar laten we u graag van mee profiteren.

Advies

We merken dat klanten soms een goed idee hebben voor het inrichten van hun werkruimte, maar geen uitgebreide kennis over de technieken en mogelijkheden die er zijn om dit te realiseren. Zaken als de veiligheid, het geluidsisolerende vermogen en de akoestische eigenschappen van een ruimte vergen kennis die u wellicht niet paraat heeft. We denken daarom graag met u mee en voorzien u waar nodig van advies bij het kiezen van de beste ruimteoplossing.

Ontwerp

Heeft u veel ideeën, maar dit nog niet verwerkt in een ontwerp? Bestaande elementen in een ruimte vergen extra aandacht of bieden mogelijkheden voor unieke oplossingen bij het ontwerpen van de nieuwe indeling van uw werkruimte. We denken hierin graag met u mee.

Levering en montage

Na het geven van de opdracht wilt u uiteraard zo snel mogelijk gebruik maken van uw nieuwe werkruimte. Wij streven altijd naar een zo snel mogelijke levering en montage, zonder natuurlijk de kwaliteit daarbij uit het oog te verliezen.
Bij het verbouwen van een deel van uw werkruimte die u al in gebruik heeft, begrijpen we dat dit niet altijd goed uitkomt. Het installeren en monteren moet u uiteraard niet in de weg zitten. We werken graag samen met u aan de beste oplossing. Door heldere afspraken te maken zorgen we voor het zo soepel en snel mogelijk verlopen van de levering en montage.

Service

Een uitstekende service is voor ons een van de belangrijkste kenmerken waarmee we ons ook graag onderscheiden. We stellen onze klanten graag tevreden met snelle levertijden en hebben vaste montageploegen die al vele jaren uitstekend werk uitvoeren. Over het gehele proces voorzien we u graag van advies om samen met u het beste eindresultaat te bereiken.

Lege bedrijfsruimte

Before

 

Tekening van nieuwe situatie

Tekening

 

Eindresultaat glazen scheidingswanden

After

Verbeek & Rinzema Interieurs BV


Vragen of advies?

Heeft u vragen met betrekking tot onze scheidingswanden of systeemplafonds? U kunt ons bellen op 085-489 26 00. Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.