Veelzijdigheid in Scheidingswanden

Slimline scheidingswanden Slimline scheidingswanden
Volglas scheidingswand spreekkamer Volglas scheidingswand spreekkamer
Design scheidingswand Design scheidingswand
Glazen scheidingswand Glazen scheidingswand
Scheidingswand Scheidingswand

 

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

 

Scheidingswanden met oog voor design

Al 30 jaar is Verbeek & Rinzema gespecialiseerd in het leveren en monteren van topkwaliteit scheidingswanden. Het leveren van hoge Kwaliteit en uitstekende Service hebben hierbij altijd een belangrijke rol gespeeld. Tot op de dag van vandaag. Ons uitgebreide assortiment samen met de jarenlange ervaring, bieden de ideale combinatie voor een perfecte realisatie van uw project.

Ons gevarieerde aanbod bestaat onder andere uit Gesloten wanden, Glazen wanden, Industriële wanden en Mobiele wanden. Bekijk ons aanbod of blader eens door onze projecten voor een duidelijk beeld van de eindeloze mogelijkheden.

Vragen over onze scheidingswanden, of direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen met betrekking tot onze scheidingswanden? U kunt ons bellen op 085-489 26 00, of neem contact op via de site. Wij voorzien u graag van advies! Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Gesloten wanden

Meer informatie »

Industriële wanden

Meer informatie »

Mobiele wanden

Meer informatie »

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

De juiste keuze

Het kiezen van de juiste scheidingswand begint bij een specifieke wens voor het opsplitsen van een ruimte. Belangrijk hierbij is wat u precies wilt bereiken met de splitsing en welke specifieke eisen u stelt aan de wanden. Zo bent u wellicht op zoek naar praktische en vooral functionele wand voor bijvoorbeeld uw werkplaats. Of zoekt u juist een zeer hoogwaardige scheidingswand voor een nette en luxe kantooromgeving waar regelmatig klanten ontvangen worden. Ons uitgebreide assortiment biedt voor elke situatie de perfecte oplossing.

Leveringsprogramma scheidingswanden

Zoals gezegd levert en monteert Verbeek & Rinzema scheidingswanden in talloze uitvoeringen en voor tientallen toepassingen. Voorbeelden zijn wanden voor kantoorruimtes, scholen, ziekenhuizen en werkplaatsen. Vanzelfsprekend voldoen onze scheidingswanden aan de hoogste eisen. Hierbij kan kan gedacht worden aan eisen m.b.t. brandwering, geluidswering en anti-inbraak.

Ons assortiment wanden is onder te verdelen in vier categorieën:

Al deze verschillende wanden hebben hun eigen eigenschappen en voordelen. Bovendien zijn er binnen elke categorie verschillende uitvoeringen en variaties mogelijk. Zo bieden wij altijd de perfecte optie voor iedere situatie.

Wilt u meer weten over de diverse soorten wanden? Klik dan op een van de hierboven genoemde categorieën en vind meer informatie over het betreffende type wand. Heeft u vragen over onze scheidingswanden, of behoefte aan advies? Neem gerust contact op via 085-489 26 00.


Interesse in de scheidingswanden van Verbeek & Rinzema?

Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.