Geluidsdichte wanden

Geluidsdichte wanden

Één van de belangrijkste redenen voor het plaatsen van een scheidingswand is vaak het geluid te minderen. De scheidingswanden dienen dus als geluidsdichte wanden. Een druk bezet kantoor kan voor nogal wat geluidsoverlast zorgen. Dit komt de productiviteit meestal niet ten goede. In sommige gevallen kan dit zelfs zorgen voor een hoger ziekteverzuim. Vandaar dat veel bedrijven kiezen voor het plaatsen van een scheidingswand met alle bijkomende voordelen. Verbeek & Rinzema levert en monteert deze wanden in talloze uitvoeringen en toepassingen.

Soorten scheidingswanden

Wij maken een onderverdeling wat betreft scheidingswanden. Zo zijn er de gesloten wanden. Deze creëren een heldere en rustige werkplek. Glaswanden zorgen weer voor openheid in kantoor. Door ruimtes af te scheiden middels een glazen wand kan er een goed geïsoleerde werkruimte ontstaat waarbij het open, ruimtelijke gevoel blijft bestaan. Een andere soort scheidingswand zijn de industriële wanden. Deze kenmerken zich door de brede inzetbaarheid, er kunnen namelijk werkplekken gemaakt worden waar u deze niet meteen verwacht. Bijkomend voordeel is dat de wanden beschikken over een optimale geluidsisolatie en brandwerendheid. Als laatste zijn er nog de mobiele wanden, vooral praktisch en flexibel.

Iedere ruimte vraagt uiteraard om een andere oplossing. Als we echter kijken naar het aspect geluid dan zijn de gesloten, glazen en industriële wanden het best toepasbaar als geluidsdichte wanden. Naast het plaatsen van een scheidingswand kan er ook nog een systeemplafond geplaatst worden wat zal zorgen voor een betere akoestiek en dus als resultaat heeft minder geluidsoverlast. Wij hebben talloze wanden en systeemplafonds voor u beschikbaar en bieden de gepaste oplossing voor uw specifieke situatie.

Interesse in geluidsdichte wanden van Verbeek & Rinzema?

Wilt u een geluidsdichte wand laten plaatsen door Verbeek & Rinzema? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zorgen voor de juiste wand passend bij uw situatie.