Kantoorwanden met oog voor design

Slimline glazen kantoorwanden Slimline glazen kantoorwanden
Volglas kantoorwand spreekkamer Volglas kantoorwand spreekkamer
Design kantoorwand Design kantoorwand
Glazen kantoorwand Glazen kantoorwand
Kantoorwand Kantoorwand

 

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Kantoorwanden: dynamische werkplekken, meer persoonlijkheid

Verbeek & Rinzema levert en monteert kantoor wanden voor iedere situatie. Gaat het om het creëren van een gevoel van openheid op uw kantoor, of het inrichten van werkruimtes met een privé karakter waar ongestoord en effectief gewerkt kan worden? De mogelijkheden qua stijl en uitstraling zijn eindeloos. Ontvangt u vaak belangrijke klanten en dient uw kantoor een visitekaartje voor uw bedrijf te zijn? Of bent u meer opzoek naar een praktische en functionele kantoorwand voor bijvoorbeeld uw werkplaats, waarin effectief kunnen werken voorop staat. Wij zijn erin gespecialiseerd om uw wens om te zetten maar het juiste type kantoorwand. Hieronder vindt u diverse mogelijkheden die wij bieden op het gebied van kantoorwanden:

Akoestiek en geluidsisolatie

Op zoek naar mogelijkheden ter verbetering van de akoestiek in uw kantoor? Verbeek & Rinzema biedt diverse oplossingen ter verbetering van de akoestiek.

Vragen over onze kantoorwanden, of direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen met betrekking tot onze kantoorwanden? U kunt ons bellen op 085-489 26 00 of neem contact op via de website. Wij voorzien u graag van advies! Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Gesloten wanden

Meer informatie »

Industriële wanden

Meer informatie »

Mobiele wanden

Meer informatie »

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Leveringsprogramma kantoorwanden

Verbeek & Rinzema levert en monteert kantoorwanden in talloze uitvoeringen en voor tientallen toepassingen. Denkt u aan wanden voor scholen, ziekenhuizen, werkplaatsen en kantoren. Vanzelfsprekend voldoen onze kantoorwanden aan de hoogste eisen: Brandwerend, geluidswerend en anti-inbraak.

Gesloten wanden

Wilt u een werkplek creëren waar écht rustig gewerkt kan worden? Waar ieder een aparte ruimte heeft om in te werken? Dan zijn gesloten kantoorwanden iets voor u. U kunt met gesloten wanden een situatie creëren waarin privacy gewaarborgd is. Met extra akoestische geluidswering zijn deze wanden tevens zeer geluiddicht te maken.
Lees meer »

Glaswanden

Een glaswand brengt licht in uw kantoor. Letterlijk: deze kantoorwanden van glas bepalen de sfeer in de ruimte. Daarnaast zijn ze geluidsabsorberend, wat iedereen een rustige werkplek oplevert. Een glazen kantoorwand levert een open uitstraling op en behoudt het gevoel van ruimtelijkheid op de werkplek.
Lees meer »

Industriële wanden

Een goede werkplek is uiteraard essentieel voor uw bedrijf, ook op productie locatie. Met onze industriële wanden creëren wij kantoorunits, meetkamers en opslagruimten in productiehallen.
Lees meer »

Mobiele wanden

Wilt u aparte ruimtes creëren die ook af en toe open kunnen? Onze mobiele wanden geven u een ruime keuze. U kunt grote groepen makkelijk ontvangen, maar ook snel weer kleinere werkplekken creëren. Deze flexibele wanden zijn ideaal voor bedrijven die baat hebben bij het creëren van ruimtes van wisselende grootte.
Lees meer »

Offerte aanvragen

De luxe kantoorwanden van Verbeek & Rinzema kunnen op elke wens, elk ontwerp en op elk budget worden aangepast. Daarnaast is onze levertijd is kort en de montage snel. Dus ook voor spoedklussen bent u bij ons aan het goede adres. Alle kantoorwanden kunnen worden voorzien van optimale geluidsisolatie en een brandwerendheid tot 90 minuten. Voor eventuele vragen omtrent kantoorwanden kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.


Interesse in de kantoorwanden van Verbeek & Rinzema?

Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.