Scheidingswanden en plafonds

Glazen systeemwand Monobloc
Overzicht Slimline glaswanden
Glazen systeemwand Slimline

 

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Voor al uw scheidingswanden en plafonds

Bent u op zoek naar een specialist in het leveren en monteren van scheidingswanden en plafonds? Dan bent u bij Verbeek & Rinzema helemaal aan het juiste adres! Wilt u van een bestaande ruimte meerdere ruimtes maken door middel van een scheidingswand? Of wilt u een nieuw plafond laten plaatsen voor betere geluidsisolatie? Dan zit u helemaal goed bij Verbeek & Rinzema. Wij hebben namelijk alle kennis en expertise in huis als het gaat om scheidingswanden en plafonds. Wij zijn een full-service partner als het gaat om advies, ontwerp, levering, montage en service. Hierbij gaan wij altijd voor de beste kwaliteit, we zijn dan ook niet voor niets al 30 jaar de beste keuze als het gaat om scheidingswanden en plafonds.

 

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Scheidingswanden

Verbeek & Rinzema is uw specialist op het gebied van levering en plaatsing van scheidingswanden. We leveren een zeer breed assortiment scheidingswanden. Ons aanbod is onder verdeeld in 4 categorieën:

De wanden worden speciaal voor u op maat gemaakt. Al onze scheidingswanden voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om brandwering, geluidswering en anti-inbraak beveiliging.

Lees meer »

Plafonds

Behalve scheidingswanden leveren en monteren we de beste kwaliteit systeemplafonds. De afwerking van een ruimte verdient meer aandacht dan soms gedacht wordt. Er wordt vergeten hoe belangrijk de keuze voor en plafondsoort is als het gaat om geluidsisolatie, nagalmtijd en geluidsabsorptie.

Gelukkig kunnen wij u hier alles over vertellen. Wij leveren plafondplaten in hard mineraal, zacht mineraal, staal, gips of aluminium. Denkt u bijvoorbeeld aan houten plafonds, lamellenplafonds en meer.

Lees meer »


Meer weten over onze scheidingswanden en plafonds?

Wilt u meer weten over onze scheidingswanden en plafonds? Neem dan gerust contact op via 085-489 26 00, of vraag vrijblijvend een offerte aan.