Verplaatsbare scheidingswanden

Wanneer u tijdelijk een pand betrekt of een bepaalde periode een werkruimte wil afscheiden, biedt Verbeek & Rinzema de ideale oplossing. Binnen het assortiment verplaatsbare scheidingswanden zijn meerdere oplossingen perfect geschikt als tijdelijke toepassing. Bij het plaatsen van deze scheidingswand wordt gebruik gemaakt van modulaire en herbruikbare materialen. Hierdoor beschikt u over een goed isolerende scheidingswand die in de toekomst eenvoudig verplaatst kan worden. Deze flexibele scheidingswanden maken het mogelijk om een ruimte uit te breiden of te verplaatsen, zonder dat u alle materialen opnieuw moet bestellen.

Assortiment verplaatsbare scheidingswanden

Verbeek & Rinzema biedt verplaatsbare mogelijkheden voor zowel gesloten wanden als glazen wanden. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

verplaatsbare-scheidingswand-2
verplaatsbare-scheidingswand-4
verplaatsbare-scheidingswand-3
verplaatsbare-scheidingswand-1

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Vragen over onze verplaatsbare wanden, of direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen met betrekking tot onze verplaatsbare wanden? U kunt ons bellen op 085-489 26 00, of neem contact op via de website. Wij voorzien u graag van advies! Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Flexibiliteit

De verplaatsbare scheidingswanden zijn een ideale oplossing als u snel nieuwe werkplekken nodig heeft. De onderdelen van deze flexibele wanden maken het mogelijk om de wanden snel en met minimale overlast op te bouwen en af te breken. Indien gewenst is deze verplaatsbare scheidingswand eenvoudig op een andere locatie weer op te bouwen. Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op! Verbeek & Rinzema is al 30 jaar specialist op het gebied van scheidingswanden. Wij denken graag met u mee voor de perfecte oplossing.

Tijdelijke scheidingswanden

De tijdelijke scheidingswanden zijn ook uitermate geschikt als u op een tijdelijke locatie gevestigd bent, maar toch enkele afgesloten werkruimtes wilt creëren. Deze wanden bieden een goede geluidsisolatie en zorgen voor een prettige werkplek. Verhuist u na verloop van tijd naar een andere locatie? Dan is deze wand eenvoudig te demonteren en kan de ruimte weer netjes in de oude staat worden hersteld.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk ook eens onze overige producten! Verplaatsbare scheidingswanden zijn maar één onderdeel van wat wij kunnen leveren. Bekijk hier onze andere producten, zoals glaswanden, systeemwanden, kantoorwanden en industriële wanden. Mocht u op zoek zijn naar iets specifieks en vindt u het niet direct in ons assortiment? Neem dan eens contact met ons op. Wij kijken graag of we u van dienst kunnen zijn bij uw wensen.


Meer weten over de verplaatsbare scheidingswanden van Verbeek & Rinzema?

Wilt u meer weten over de verplaatsbare scheidingswanden van Verbeek & Rinzema? Wij voorzien u graag van advies. Neem gerust contact op via 085-489 26 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan.