Veelzijdigheid in systeemwanden voor bedrijven

Slimline glazen systeemwanden Slimline glazen systeemwanden
Volglas systeemwand spreekkamer Volglas systeemwand spreekkamer
Design systeemwand Design systeemwand
Glazen systeemwand Glazen systeemwand
Systeemwand Systeemwand

 

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Systeemwanden met oog voor design

Hoe kiest u de juiste systeemwand voor uw bedrijf? Dat hangt onder andere af van wat u wilt bereiken met de opsplitsing en waar de systeemwanden aan dienen te voldoen. Gaat het om een praktische en functionele wand voor bijvoorbeeld een werkplaats? Of zoekt u een hoogwaardige systeemwand voor het creëren van een nette kantooromgeving waar u regelmatig klanten ontvangt?

Ons uitgebreide assortiment biedt zeer veel mogelijkheden. Verbeek & Rinzema is al 30 jaar de specialist in het leveren en plaatsen van wanden en plafonds. Door de jarenlange ervaring en het ruime aanbod, vinden wij altijd de beste oplossing voor uw situatie.

Vragen over onze systeemwanden, of direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen met betrekking tot onze systeemwanden voor bedrijven? U kunt ons bellen op 085-489 26 00 of neem contact op via de site. Wij voorzien u graag van advies! Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Gesloten wanden

Meer informatie »

Industriële wanden

Meer informatie »

Mobiele wanden

Meer informatie »

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Leveringsprogramma systeemwanden

Ons aanbod van systeemwanden is zeer uitgebreid en biedt oplossingen voor tientallen toepassingen. Zo leveren en monteren wij wanden voor onder andere kantoorruimtes, ziekenhuizen, scholen en werkplaatsen. Bekijk onze referenties om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Het assortiment systeemwanden is onder te verdelen in de volgende categorieën:

 

Ieder type scheidingswand heeft specifieke eigenschappen en voordelen. Uiteraard voldoen onze systeemwanden aan de hoogste eisen met betrekking tot de brandwerendheid, geluidsisolering en anti-inbraak.

Meer informatie systeemwanden voor bedrijven

Wilt u meer informatie over onze systeemwanden, dan kunt u onze brochures downloaden. Heeft u vragen of wilt u advies over de juiste wanden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ook graag eventuele vragen over service en het monteren van de wanden.

- Verbeek & Rinzema, veelzijdigheid in systeemwanden


Interesse in systeemwanden voor bedrijven?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.