Afscheidingswanden

Afscheidingswanden

Door gebruik te maken van afscheidingswanden kunt u ruimtes efficiënter indelen. Dit kan een praktische en functionele achtergrond hebben, om bijvoorbeeld meerdere werkruimtes te creëren voor uw werknemers. Van de andere kant kan het ook een keuze zijn betreffende de uitstraling van een ruimte die door het plaatsen van een afscheidingswand geheel kan veranderen. Ruimtes kunnen in ieder geval multifunctioneel gebruikt worden door het plaatsen van een afscheidingswand. Verbeek & Rinzema is specialist in het leveren en plaatsen van diverse scheidingswanden. Wij adviseren u graag betreffende de keuze van het soort wand die het beste bij uw situatie en wensen past. Vanzelfsprekend zijn de wanden beschikbaar in allerlei soorten en afmetingen. Uiteraard nemen wij ook de montage van de scheidingswand voor onze rekening.

Aanbod afscheidingswanden

Zoals gezegd hebben we een breed assortiment aan wanden voor u beschikbaar. We maken onderscheid tussen gesloten, glazen, industriële en mobiele wanden. Elke variant heeft specifieke kenmerken en toepasbaarheid.

Gesloten wanden: deze worden veelal gebruikt om een rustige werkplek te creëren. Uiteraard zijn er verschillende varianten beschikbaar, toegespitst op uw persoonlijke smaak en wensen.

Glazen wanden: door gebruik te gaan maken van glazen wanden in uw kantoor wordt er openheid gecreëerd. Binnen glazen wanden maken we tevens nog onderscheid tussen Monobloc glaspanelen en Slimline (een volglazen wand).

Industriële wanden: deze worden toegepast in kantoorunits, meetkamers en opslagruimten in productiehallen. Er kan ook een cleanroom gerealiseerd worden met optimale geluidsisolatie en brandwerendheid.

Mobiele wanden: hiermee kunt u een ruimte flexibel inrichten. We maken onderscheid tussen drie categorieën: paneel-, schuif- en vouwwanden. Elke wand en type materiaal heeft zijn eigen sfeer en specifieke toepassingsmogelijkheden.

Al deze varianten hebben zo hun eigen voordelen en toepasbaarheid. Wilt u meer weten over de diverse soorten scheidingswanden? Dan kunt u in het menu aan de rechterzijde uw keuze kenbaar maken.

Interesse in afscheidingswanden van Verbeek & Rinzema?

Wilt u een afscheidingswand laten plaatsen door Verbeek & Rinzema? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zorgen voor de juiste wand passend bij uw situatie.