Systeemplafonds

Het belang van en plafond wordt vaak onderschat, maar het draagt in grote mate bij aan de kwaliteit van de werkruimte. Een systeemplafond zorgt in eerste instantie natuurlijk voor een nette afwerking. Daarnaast zijn er ook enkele belangrijke praktische voordelen. Zo draagt het systeemplafond voor een groot deel bij aan de geluidsisolatie, nagalm-tijd en geluidsabsorptie. De ruimte die ontstaat tussen het plafond en constructie van het gebouw biedt een uitstekende oplossing voor het aanleggen van allerlei voorzieningen die u niet in het zicht wilt hebben. Denk hierbij aan elektriciteitsleidingen, verwarming, ventilatie en airconditioning. 

Bij Verbeek en Rinzema begrijpen we het belang van een goed systeemplafond en helpen we graag bij het maken van de juiste keuze.

Systeemplafond strak wit
Systeemplafonds Verbeek en Rinzema
Systeemplafond wit
Design systeemplafond
Systeemplafond
Systeemplafond combinatie

 

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Vragen over onze systeemplafonds, of direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen met betrekking tot onze systeemplafonds? U kunt ons bellen op 085 - 489 26 00, of neem contact op via de site. Wij voorzien u graag van advies! Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De opbouw van een systeemplafond

De systeemplafonds zijn opgebouwd uit plafondplaten en plafondprofielen die via een ophangsysteem net en strak in de bedrijfsruimte gemonteerd worden. Door de ruime keuze uit diverse soorten plafondplaten en plafondprofielen is het plafond volledig aan te passen aan uw wensen. Zo bieden wij de keuze uit onder andere inleg plafonds, doorzak plafonds en verdekte plafonds. Hierbij kunt u denken aan systemen waarbij de profielen wel zichtbaar zijn, slechts gedeeltelijk, of volledig weggewerkt.

Onze plafonds kunnen worden geleverd met plafondplaten van alle bekende materialen. Denk hierbij aan: hardmineraal, zachtmineraal, staal, gips of aluminium. Andere mogelijkheden waar u aan kunt denken zijn lamellenplafonds, houten plafonds of metalstud plafonds.

Verbeek en Rinzema levert alle grote systeemplafond merken zoals: Armstrong, Rockfon, Ecophon, OWA, Aurocoustic, AMF, HunterDouglas Luxalon, Nordprofiel, API, CMC, Donn etc.

Akoestische plafondeilanden & baffles

Een nieuwe trend op het gebied van geluidsisolatie en geluidsabsorptie, is het toepassen van akoestische plafondeilanden en baffles. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor het beheren van de akoestiek in ruimtes waar een volledig systeemplafond niet gewenst of niet de beste oplossing is. Behalve ter vervanging van een systeemplafond, kunnen de plafondeilanden en baffles ook prima in combinatie met een (bestaand) systeemplafond gemonteerd worden. Hiermee wordt een nog beter resultaat bereikt. 

Bekijk hier meer informatie over onze akoestische plafond oplossingen.

Akoestische plafond baffle 3

Akoestische baffles


Vragen of advies over onze systeemplafonds?

Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.