Gesloten wanden

Omega scheidingswand Omega scheidingswand
Gesloten wand metal stud Gesloten wand metal stud

Gesloten wanden: voor een heldere, rustige werkplek

Gesloten wanden kunnen op diverse wijzen worden opgebouwd en afgewerkt. Elke afwerking heeft zijn eigen unieke voordelen en voorziet in diverse behoeften. Klik hieronder voor meer informatie en de specificaties van de diverse gesloten wanden.Verbeek en Rinzema biedt diverse oplossingen voor gesloten wanden die rekening houden met uw budget. De keuze is sterk afhankelijk van de functie die u in gedachten heeft voor uw gesloten wanden. Bent u op zoek naar een strakke, luxe uitstraling of vindt u juist flexibiliteit belangrijk? Is privacy belangrijk of juist een open karakter? Wellicht bent u op zoek naar een gesloten wand die sterk lijkt op een permanente wand? Alles is mogelijk bij Verbeek & Rinzema.

 

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Vragen over onze gesloten wanden, of direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen met betrekking tot onze gesloten wanden? U kunt ons bellen op 085-489 26 00, of neem contact op via de site. Wij voorzien u graag van advies! Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

0-voeg wand

Gaat u voor een strakke, luxe uitstraling, dan is een 0-voeg wand iets voor u. De wandpanelen worden direct tegen elkaar geplaatst, zodat er een minimale voeg ontstaat. De panelen kunnen in tientallen kleuren en houtstructuren geleverd worden.
Lees meer »

Metal stud wanden

Een metal stud wand is een solide, vlak afgewerkte gipswand. Mocht u graag vergaderruimtes of kantoren willen creëren met het uiterlijk van een vaste wand, dan kiest u voor een metal stud wand. Met onze MS-wanden kunt u tevens toiletgroepen en doucheruimten creëren.
Lees meer »

Omegawand

Als u flexibiliteit belangrijk vindt, dan kiest u de budgetvriendelijke omegawand. Deze wanden worden al met demontabele omegaprofielen gemonteerd, wat de installatie versnelt. De omegawand is dus snel te monteren én demonteren.
Lees meer »

Meer weten over gesloten wanden?

Meer weten over de diverse soorten gesloten wanden die Verbeek & Rinzema kan bieden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en geven advies over de grote verscheidenheid aan mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen »