Akoestische oplossingen

Akoestische bel units Akoestische bel units
Akoestische wings Akoestische wings
Akoestisch plafond element Akoestisch plafond element
Akoestische wand elementen Akoestische wand elementen
Akoestische bel oplossingen Akoestische bel oplossingen
Akoestische plafond element 2 Akoestische plafond element 2

Verbeek & Rinzema Interieurd BV

Uitgebreid assortiment akoestische oplossingen

Een belangrijke reden voor het plaatsen van scheidingswanden en/of een systeemplafond is vaak het verbeteren van de akoestiek. Een druk bezet kantoor kan zorgen voor geluidsoverlast, wat leidt tot minder efficiëntie of zelfs een hoger ziekteverzuim. Steeds meer bedrijven begrijpen de toegevoegde waarde van een goede akoestiek en zoeken mogelijkheden om dit te verbeteren. Wij denken graag met u mee en bieden vanaf nu nog meer mogelijkheden ter verbetering van de akoestiek en het reduceren van de nagalm tijd.

Recentelijk is Verbeek & Rinzema een samenwerking aangegaan met BuzziSpace, een innovatief Belgisch bedrijf. BuzziSpace biedt een zeer uitgebreid assortiment aan toepassingen en meubels waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsabsorberend materiaal. De producten uit dit assortiment zijn uitermate geschikt voor kantoorruimtes. Vooral de combinatie van een strak, modern design en innovatieve akoestische oplossingen, maakte deze productlijn vrijwel direct een hit. Sinds de oprichting in 2007 worden deze producten inmiddels over de hele wereld verkocht.

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Vragen over onze akoestische oplossingen, of direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen met betrekking tot onze akoestische oplossingen? U kunt ons bellen op 085 - 489 26 00, of neem contact op via de site. Wij voorzien u graag van advies! Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Akoestische elementen

Bij het verbeteren van de akoestiek in een ruimte, wordt vaak gebruik gemaakt van het aanbrengen van akoestische elementen. Deze elementen zijn opgebouwd uit speciaal, geluiddempend materiaal en erg flexibel in gebruik. Dit wil zeggen dat deze ze vrijwel overal kunnen worden toegepast. Er zijn mogelijkheden voor zowel het plaatsen van elementen tegen de wand als het bevestigen aan het plafond. Door het aanbrengen van deze elementen wordt de nagalmtijd aanzienlijk gereduceerd en daarmee de akoestiek verbeterd.

Akoestische donut

Bel unit 1

Akoestische Bel Units

Een grote oorzaak van geluidsoverlast op de werkvloer, is het veelvuldig voeren van telefoongesprekken. Vooral wanneer het een kantoorruimte betreft waar meerdere werknemers regelmatig tegelijk telefoongesprekken voeren. Steeds meer bedrijven erkennen dit probleem en zoeken naar geschikte oplossingen om de overlast te reduceren. Sommige bedrijven richten bel ruimtes in en zonderen zo de geluidsbron volledig af van de andere medewerkers. Niet elk kantoor biedt echter de ruimte of mogelijkheden om dit te realiseren. Een goede akoestische oplossing die in dat geval uitkomst biedt, is het plaatsen van bel units. Deze units, gemaakt van akoestische materialen, bieden de mogelijkheid om tijdens het voeren van een telefoongesprek even op een rustigere plek te zitten. Bovendien helpen deze units bij het dempen van het geluid van de beller voor de rest van de medewerkers. Voor zowel de beller, als de overige personen een ideale uitkomst.

Akoestische Variaties

Behalve de standaard elementen en meubels, zijn er nog tal van unieke akoestische oplossingen. Denk hierbij aan panelen in allerlei vormen en maten, bureaus met toegevoegde akoestische elementen, volledige meubelunits met meerdere werkplekken en grote akoestische blinds die naar wens open en dicht kunnen worden gedraaid.

Akoestische blinds

Akoestische plafond eilanden 3

Akoestische plafondeilanden & baffles

Een nieuwe trend op het gebied van geluidsisolatie en geluidsabsorptie, is het toepassen van akoestische plafondeilanden en baffles. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor het beheren van de akoestiek in ruimtes waar een volledig systeemplafond niet gewenst of niet de beste oplossing is. Behalve ter vervanging van een systeemplafond, kunnen de plafondeilanden en baffles ook prima in combinatie met een (bestaand) systeemplafond gemonteerd worden. Hiermee wordt een nog beter resultaat bereikt.


Vragen of advies over onze akoestische oplossingen?

Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.