Monobloc glazen scheidingswanden

Een open deur-beleid met privacy

Scheidingswand gestapelde glaspanelen Monobloc
Glazen systeemwanden monobloc
Glazen systeemwand monobloc
Glaswand monobloc vergaderruimte

Monobloc gestapelde glaswand

Een Monobloc glaswand biedt de perfecte combinatie van openheid in privacy voor uw kantoor. Bovendien bieden de volledig modulaire glaselementen veel flexibiliteit en keuze mogelijkheden bij het samenstellen van de glaswand. De wand wordt opgebouwd tussen aluminium profielen waartussen geheel naar wens 3, 4 of 5 glaselementen worden gestapeld. Zo levert u niks in aan daglicht, maar creëert u wel individuele, goed geïsoleerde ruimtes waar prettig gewerkt kan worden. Kortom een uitermate geschikte toepassing voor ieder kantoor of werkruimte.

De opbouw van de Monobloc glaswand

Zoals gezegd bieden de Monobloc glaselementen veel flexibiliteit bij het samenstellen en opbouwen van de scheidingswand. Het kader van de wand wordt opgebouwd uit aluminium vloer-, muur- en plafondprofielen. Hierbinnen wordt middels het stapelen van de glaselementen vervolgens de scheidingswand opgebouwd. Hierbij heeft u de keuze uit het stapelen van 3, 4 of 5 elementen. De breedte van de individuele elementen is volledig vrij te bepalen, afhankelijk van de wandlengte.

Heeft u vragen over onze glaspanelen? U kunt ons bellen op 085-489 26 00 of neem contact op via de site. Wij voorzien u graag van advies. Of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

De modulaire eigenschap van de stapelbare glaselementen bieden u de mogelijkheid om diverse soorten elementen te combineren tot één schitterend geheel. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het combineren van bijvoorbeeld volledig transparante glaselementen en elementen met gematteerd glas. Zo blijft het open en lichte karakter van uw kantoor intact, zonder in te leveren op de privacy. Het glas van de Monobloc elementen kan daarnaast worden voorzien van alle soorten folies; zoals matteerfolie, blindeerfolie, fotoprints en spiegelfolie. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het plaatsen van verticale lamellen, of horizontale jaloezieën in de glasspouw van de elementen.

Afhankelijk van de uitvoering en opbouw liggen de isolatiewaardes van de glaswand tussen de 32 en 54 dBA. Daarnaast is de gestapelde glaswand uitvoerbaar tot 60 minuten brandwerend.

Deuren

Onze Monobloc glaswanden zijn uit te voeren met een groot aanbod aan diverse soorten deuren. Denk hierbij aan volledig hardglazen deuren, dichte stompe deuren met diverse afwerkingsmogelijkheden, aluminium kaderdeuren en zelfs schuifdeuren.

Specificaties

Hier vindt u een volledige lijst met specificaties van de Monobloc glaswand. Deze specificatielijst is ook te downloaden van onze site, alsmede een detailblad van de opbouw van de gestapelde glaswand. Heeft u verder nog vragen, of wilt u meer informatie over de Monobloc glaswanden? Neem dan gerust contact op via 085-489 26 00 of via onze website. Wij voorzien u graag van advies.

Monobloc Specificaties

Wanddikte:Standaard 100mm (overige diktes op aanvraag mogelijk)
Wandhoogte:Standaard tot 3000mm (hoger op aanvraag)
Moduulmaat:Volledig vrij te bepalen, afhankelijk van wandlengte
Vloerafwerking:Aluminium terugliggend plintprofiel
Plafondafwerking:Aluminium plafondprofiel met geïntegreerde schilderijlijst
Muurafwerking:Aluminium muurprofiel
Kleur profielen:Blank aluminium geanodiseerd
Gemoffeld in RAL / Sikkens kleuren
Deurkozijnen:Aluminium deurkozijnen wandhoog of met bovenlicht
Standaard kozijn breedte 986 mm (deur breedte = 930 mm)
Variaties op aanvraag
Deuren:Hardglazen deuren 8-10 mm, gehard gelaagd 66.2
Dichte stompe deuren, diverse afwerkingen
Aluminium kaderdeuren
Schuifdeuren
Glas elementen:Dubbel glas elementen. Blank floatglas in diktes van 4 tot 8 mm. Veiligheidsglas, gehard, gelaagd, gefigureerd, brandwerend en kogelwerend
Extra opties:Verticale lamellen of horizontale jaloezieën in de glasspouw van de glaselementen
Bevestiging elementen:Stalen omega met aluminium kliklijst
Aluminium omega met kunststof inlegbies

Blank aluminium geanodiseerd
Gemoffeld in RAL / Sikkens kleuren
Deurslot:Alle gangbare (glas)deursloten
Standaard Nemef 600 serie
Scharnieren:Aluminium/RVS paumelles 180º
Deurdranger:Alle deuren kunnen worden voorzien van deurdrangers
Valdorpel:Alle deuren kunnen worden voorzien van valdorpels
Opties:Matteren van glas d.m.v. zandstralen
Glas kan worden voorzien van een grote variatie aan folies; matteerfolie, blindeerfolie, fotoprints, spiegelfolie, aanbrengen van bedrijfslogo of diverse andere designs of patronen
Geluidsisolatie:Afhankelijk van uitvoering en opbouw van Rw 32dBA tot 54 dBA
Brandwerendheid:Uitvoerbaar tot 60 min. brandwerend, op aanvraag