Verbeek & Rinzema: al 30 jaar de beste keus

Vanaf de oprichting in 1986 staat Verbeek & Rinzema voor kwaliteit en service. Er wordt gewerkt met producten van hoogwaardige kwaliteit wat zorgt voor een schitterend eindresultaat. Daarnaast gaan wij bij Verbeek & Rinzema graag een stapje verder doormiddel van het leveren van uitstekende service. Wij denken graag met u mee vanaf het begin en zorgen dat het uiteindelijke resultaat voldoet aan al uw wensen. Zo is Verbeek & Rinzema al 30 jaar de beste keus voor wandsystemen, scheidingswanden en plafonds.

Advies op maat

We merken dat klanten soms plannen hebben voor een vernieuwing van een werkruimte of de inrichting van een nieuw pand, maar geen uitgebreide kennis hebben van de achterliggende techniek en producten. Tal van zaken spelen een rol in de totstandkoming van een goede ruimteoplossing. Hierbij kan gedacht worden aan de veiligheid, bedieningsgemak, geluidsisolerend vermogen, akoestische eigenschappen en uiteraard een ontwerp dat qua vorm en lijnvoering volledig past in de unieke sfeer van uw bedrijf. Verbeek & Rinzema neemt graag een adviserende rol in en begeleidt u bij het maken van de juiste keuzes. Wij onderscheiden ons graag als Full Service Partner en begeleiden u bij het gehele proces. Samen worden de specifieke wensen met betrekking tot de ruimte vastgesteld en vergelijken we dit met de juiste ruimteoplossingen.  

Voor de uitvoering en montage van het project wordt al jaren gebruikt gemaakt van vaste montageploegen en zorgen we voor snelle levertijden. Daarnaast zijn we ISO 9001-2000 gecertificeerd en beschikken onze monteurs over VCA certificaten.

Het bedrijfspand van Verbeek en Rinzema Interieurs BV

Overzicht

»  Over ons
»  Contact en route
»  Nieuws
»  Brochures

Contact informatie:

Verbeek & Rinzema Interieurs B.V.
Habraken 2405
5507 TM  Veldhoven

Tel.  085-489 26 00
E-mail: info@verbeek-rinzema.nl

IBAN: NL83 ABNA 0527 3811 79
BIC: ABNANL2A
BTW: NL0078.57.627.B01
KVK: 17060096

Pand Verbeek & Rinzema

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Glazen systeemwand Monobloc
Kantoorruimtes opgebouwd uit volglas wanden inclusief glasdeuren
Overzicht Slimline glaswanden