Akoestische elementen

 

Losse akoestische elementen

Bij het ontwerpen en inrichten van een nieuw modern kantoor wordt veel gebruik gemaakt van grote open ruimtes. Hoewel dit een zeer open en vrij karakter aan de ruimte geeft, is er ook sprake van echo vorming. Het is aangetoond dat slechte akoestiek direct effect heeft op de productiviteit en verdient dus zeker uw aandacht. Door het aanbrengen van enkele akoestische elementen is het mogelijk om de nagalm tijd in een ruimte aanzienlijk te verlagen. Deze elementen kunnen worden aangebracht tegen de wanden of aan het plafond. Het ruime assortiment kleuren en vormen biedt u eindeloos veel mogelijkheden. 

Akoestisch element BuzziTile
Akoestisch element BuzziLoose
akoestisch element BuzziPod

Akoestische elementen BuzziBlox
Akoestische elementen BuzziBlox 2

 

BuzziBlox

Dit element biedt de mogelijkheid om geheel naar behoefte de samenstelling te bepalen. Er zijn diverse panelen met verschillende diktes die ieder geoptimaliseerd zijn voor het absorberen van verschillende geluidsfrequenties. Voor een beter resultaat kunnen panelen met verschillende diktes worden samengevoegd tot een element. Daarnaast is er keus uit vierkante, rechthoekige, vijfhoekige en zeshoekige panelen en zijn deze beschikbaar in een grote variatie aan kleuren.

 

 

BuzziResoFuser

Deze akoestische module is volledig gericht op het absorberen van geluidsgolven binnen het spectrum van het spraak bereik. Hiermee wordt de verstaanbaarheid in een gesloten ruimte aanzienlijk verbeterd. De open ruimten aan de boven- en onderkant van de module dienen open te blijven om het gewenste akoestische effect te bereiken. Om deze reden wordt dit element opgebouwd in een dambord motief. De zichtzijde kan worden afgewerkt met een groot assortiment een kleuren en patronen.

Aan de achterzijde van deze module kunnen enkele onderdelen op verschillende manier gepositioneerd worden om zo specifiek de juiste frequenties de dempen. 

Akoestisch element BuzziResoFuser
Akoestisch element BuzziResoFuser 2

Akoestische donut
BuzziDonut 2

 

BuzziDonut

Dit ronde akoestische paneel is ontworpen met een opening in het midden waardoor deze perfect is te combineren met verlichting. De BuzziDonut is toe te passen als wand element of hangend aan het plafond. De elementen zijn beschikbaar in een groot aantal verschillende kleuren en patronen en leverbaar in diverse afmetingen.