Akoestische bel units

 

BuzziBooth

Een duidelijke trend binnen het ontwerpen van nieuwe, moderne kantoorruimtes is het creëren van grote open ruimtes. Waar dit bijdraagt aan een vrij en transparant karakter, gaat dit vaak ten koste van de mogelijkheid om ergens rustig te bellen of op een laptop te werken. Specifiek voor deze trend is de BuzziBooth ontwikkeld. Opgebouwd uit geluiddempende materialen biedt deze unit een perfecte ruimte om rustig en geconcentreerd te werken. Zelfs op de meest gehorige kantoren.

Bel unit 2

Bel unit wand 2

 

BuzziHood

De BuzziHood is het best te omschrijven als een compacte, kleinere versie van de Booth en wordt bevestigd aan de wand. Deze unit is perfect geschikt om even heen te lopen om rustig te bellen zonder gehinderd te worden door omgevingsgeluiden. De BuzziHood is in een grote variatie aan kleuren beschikbaar.   

 

BuzziHub

De BuzziHub biedt een ideale ruimte om plaats te nemen voor een informeel overleg. Het nieuwe werken betekent in de praktijk dat medewerkers regelmatig voor zichzelf en op verschillende locaties werkzaamheden verrichten. Deze unit is daarbij uitermate geschikt om even samen te komen met een collega voor het uitwisselen van informatie en zicht te houden op elkaars vorderingen. 

Bel unit 1

Bel unit 3

 

BuzziHive

De BuzziHive biedt ruimte voor 3 personen en is een uitermate geschikte ruimte om samen te komen voor een overleg. Deze unit is meer gesloten dan de andere varianten en biedt daarom nog meer rust en privacy om ongestoord te werken.