Akoestische variaties

Akoestische wings

BuzziWings

De BuzziWings zijn uitermate geschikt om op een creatieve wijze een ruimte akoestisch en optisch te scheiden van de omliggende ruimte. De elementen worden in een hoek van  90° tegen het plafond geplaatst en zijn in diverse kleuren en lengtes leverbaar. De modulaire eigenschap van deze oplossing biedt u alle vrijheid om diverse kleuren en lengtes te combineren bij het creëren van de afscheiding.

BuzziGrid

De BuzziGrid combineert het decoratieve met het praktische en is een perfecte akoestische oplossing voor iedere vergaderruimte. Het element wordt aan het plafond bevestigd en is perfect te combineren met verlichting. U kunt kiezen uit verschillende kleuren of kleurcombinaties.

Akoestisch plafond element
Akoestisch plafond element SVZ

Afbeelding van BuzziBlinds 2

BuzziBlinds

BuzziBlinds bestaan uit een voet met vijf lamellen die vrij kunnen roteren en is leverbaar als rechte variant of met een hoek van 45°. Het koppelen van meerdere elementen biedt u veel vrijheid bij het bepalen van het verloop van de ruimteverdeling. Voor nog meer flexibiliteit zijn de elementen ook met wieltjes leverbaar en kunt u kiezen uit diverse kleuren of kleurcombinaties.