Foto’s project Swatch Group

Swatch Group

Onze project pagina is weer uitgebreid met foto's van een nieuw project. De Swatch Group heeft een nieuw kantoor in Eindhoven en Verbeek & Rinzema heeft hier de levering en montage van de scheidingswanden verzorgd. De inrichting bestaat voor een groot deel uit onze Slimline volglas wanden gecombineerd met enkele gesloten scheidingswanden. In de glaswanden zijn dichte deuren geplaatst die mooi aansluiten bij de houten ruimte verdelers die zijn toegepast. De ruimte is mooi verdeeld in open, ruime werkplekken en afgesloten spreekkamers waar men zich kan terugtrekken indien gewenst. Toch blijft de ruimte een transparant geheel door bij het creëren van de spreekkamers veel gebruik te maken van volglas wanden.

Benieuwd naar het resultaat, de foto's van de Swatch Group vindt u hier. Voor meer foto's van andere projecten verwijzen wij u graag door naar ons fotoboek of ons project overzicht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze scheidingswanden? neem gerust contact op. U kunt ons bellen op 085-489 26 00. Wij voorzien u graag van advies.

Slimline glaswanden met dichte deuren