Nieuwe website

Wellicht is het u al opgevallen, de website van Verbeek & Rinzema is flink vernieuwd! De oude site was wat betreft fotowerk en projecten niet meer up to date en gaf geen nauwkeurig beeld meer van waar we bij Verbeek & Rinzema voor staan. Tijdens het bijwerken en updaten van de oude website, ontstonden er al snel meer nieuwe ideeën om de site te verbeteren. Zodoende is uiteindelijk besloten om de volledige site te vernieuwen. Zie hier het resultaat.

Scheidingswanden en systeemplafonds zijn geen productgroepen waar iedereen direct enthousiast van wordt. Toch kunnen deze producten voor een groot deel de uitstraling en sfeer van uw kantoor of bedrijfsruimte bepalen. Een prettige, moderne en sfeervolle uitstraling zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer en dragen bij aan de productiviteit.

Behalve te vertellen wat er mogelijk is met ons uitgebreide assortiment en onze jarenlange ervaring, willen we dit ook laten zien. Er is daarom veel aandacht uitgegaan naar het tonen van veel foto’s. Zo hopen we u een zo goed en compleet mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en toepassingen voor uw bedrijfsruimte.

Graag nodigen we u uit om eens rond te kijken op onze vernieuwde website. Heeft u vragen over ons assortiment scheidingswanden en systeemplafonds, of heeft u behoefte aan advies over de mogelijkheden? Neem gerust contact op via de website of bel ons op 085-489 26 00.

Met vriendelijke groet,

Verbeek & Rinzema Interieurs BV