verplaatsbare wanden

Verplaatsbare wanden

Heeft u behoefte aan een dynamische bedrijfsruimte, waarin u eenvoudig van samenstelling kunt wisselen? Kies dan voor verplaatsbare wanden van Verbeek & Rinzema. U bent bij ons aan het juiste adres! Door te kiezen voor verplaatsbare wanden kunt u uw bedrijfspand niet alleen mooi maken, maar ook indelen zoals u zelf wilt. Zo heeft u voor elke situatie meerdere mogelijkheden om uw ruimte in te delen. Bent u met een grote groep personen en heeft u behoefte aan meer ruimte? In dat geval kunt u de verplaatsbare wanden schuiven, inklappen of opvouwen. En wanneer u juist behoefte heeft aan een kleinere, afgezonderde werkplek, dan kunt u de verplaatsbare wanden weer terugschuiven, uitklappen of uitvouwen.

Verbeek & Rinzema is specialist in het praktisch inrichten van uw bedrijfsruimte. Wij adviseren u graag bij de keuze van het soort wand dat het beste bij uw situatie en wensen past. De wanden zijn uiteraard beschikbaar in allerlei soorten en afmetingen. Ook verzorgen wij de levering en montage van de wanden.

Verplaatsbare wanden: ons aanbod

Ons assortiment mobiele bedrijfs- en kantoorwanden is erg breed. Zo hebben onze wanden verschillende kenmerken, uitstralingen en functionaliteiten. Binnen de selectie verplaatsbare wanden maken we bij Verbeek & Rinzema onderscheid tussen paneelwanden, schuifwanden en vouwwanden.

Paneelwanden
Paneelwanden zijn uitermate geschikt voor grotere ruimten, omdat elk paneel los staat van de ander. Zo kunt u dus van vijf losse paneelwanden één lange wand maken, maar kunt u de vijf wanden ook gebruiken om kleinere gebieden af te kaderen.

Schuifwanden
Schuifwanden bieden een eenvoudige oplossing om snel en gemakkelijk een ruimte af te sluiten of te openen. Onze schuifwanden worden geleverd in diverse materialen, van melamine tot volglas.

Vouwwanden
Vouwwanden zijn perfect wanneer u aparte ruimtes wilt creëren die af en toe ook aan elkaar geschakeld moeten worden. Onze vouwwanden geven u een ruime keuze. U kunt grote groepen makkelijk ontvangen, maar ook snel weer kleinere werkplekken creëren.

Wilt u meer weten over ons aanbod in verplaatsbare wanden? Neem dan hier een kijkje.

Meer informatie over verplaatsbare wanden bij Verbeek & Rinzema
Wilt u wanden laten plaatsen door Verbeek & Rinzema of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact met ons op! U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zorgen voor de juiste bedrijfswanden, die passen bij uw situatie.