wanden plaatsen

Wanden plaatsen

Betrekt u met uw bedrijf een nieuw pand of bent u van plan om uw bedrijfspand te gaan verbouwen? Voor wanden plaatsen bent u bij Verbeek & Rinzema aan het juiste adres! Door gebruik te maken van wanden kunt u uw pand precies zo mooi en efficiënt indelen als u zelf voor ogen heeft. Verbeek & Rinzema is specialist in wanden plaatsen. Wij adviseren u graag bij de keuze van het soort wand dat het beste bij uw situatie en wensen past. De wanden zijn uiteraard beschikbaar in allerlei soorten en afmetingen. Ook verzorgen wij de levering en montage van de wanden.

Wanden plaatsen: ons aanbod

Ons assortiment bedrijfs- en kantoorwanden is erg breed. Zo hebben onze wanden verschillende kenmerken, uitstralingen en functionaliteiten. Binnen de selectie wanden maken we bij Verbeek & Rinzema onderscheid tussen gesloten, glazen, industriële en mobiele wanden.

Gesloten wanden
Deze worden voornamelijk gebruikt om een rustige, stille werkplek te creëren. Ideaal voor werkzaamheden die opperste concentratie vereisen. Er zijn verschillende varianten van gesloten wanden beschikbaar, die allen kunnen worden toegespitst op uw persoonlijke smaak en wensen.

Glazen wanden
Deze worden voornamelijk gebruikt om een open kantoor en een gevoel van ruimte te creëren. Wij leveren twee varianten glazen wanden: Monobloc glaspanelen en Slimline (een volglazen wand).

Industriële wanden
Deze worden voornamelijk gebruikt in kantoorunits, meetkamers en opslagruimten in productiehallen. De wanden zijn ideaal voor in een industriële omgeving. Ook kunnen wij een zogeheten cleanroom maken, die wordt gekenmerkt door optimale geluidisolatie en brandwering.

Mobiele wanden
Deze worden voornamelijk gebruikt in ruimtes die flexibel ingericht moeten kunnen worden. Met mobiele wanden kunt u een ruimte precies zo inrichten zoals u wilt, wanneer u wilt. Wij leveren drie varianten mobiele wanden: Paneel-, Schuif- en Vouwwanden. Elke soort wand brengt zijn eigen sfeer mee, heeft zijn eigen mogelijkheden en heeft zijn eigen voordelen.

Wilt u meer weten over ons aanbod in wanden? Neem dan hier een kijkje.

Meer informatie over wanden plaatsen bij Verbeek & Rinzema

Wilt u wanden laten plaatsen door Verbeek & Rinzema of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact met ons op! U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zorgen voor de juiste bedrijfswanden, die passen bij uw situatie.