Co-Creation Lab

Hoge glaswanden Co Creation Lab Hoge glaswanden Co Creation Lab
Hoge glazen systeemwand met belettering Hoge glazen systeemwand met belettering
Extra veel licht met hoge glaswanden Extra veel licht met hoge glaswanden
Hoge glazen scheidingswanden met belettering Co Creation Lab Hoge glazen scheidingswanden met belettering Co Creation Lab
Extra hoge glaswand Co Creation Lab Extra hoge glaswand Co Creation Lab
Hoge moderne volglazen wanden Hoge moderne volglazen wanden

Verbeek & Rinzema Interieurs BV

Logo-co-creation-lab

Co-Creation Lab

Het Co-Creation Lab in Venlo is een hypermodern centrum waar ondernemers, onderzoekers van universiteiten, docenten, studenten en consumenten samenkomen en werken aan de ontwikkeling van foodconcepten. Voorbeelden hiervan zijn nieuwe producten, nieuwe bedrijfsconcepten of een nieuw verdienmodel.

Maurer United Architects BV Maastricht is verantwoordelijk voor het ontwerp wat heeft geleid tot dit schitterende pand. Licht speelt een belangrijke rol en helpt bij het creëren van een zeer frisse en open sfeer. Door het gebruik van de extra hoge glazen scheidingswanden blijft het gevoel van ruimte door het gehele pand behouden. De levering en montage van de maar liefst 4,30 meter hoge glaswanden is uitgevoerd door Verbeek & Rinzema.  

Foto's: Kim Zwarts

Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u vragen, of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij voorzien u graag van advies. U kunt ons bellen op 085 - 489 26 00, of neem contact op via de website en wij nemen spoedig contact met u op.